"Marjos heeft zich bij ons bewezen als een uitermate kundig adviseur die zich goed heeft weten in te leven onze dagelijkse uitdagingen. Ondanks het eigenwijze karakter van onze organisatie heeft ze elke individuele collega op prettige wijze weten te overtuigen richting de haar opgedragen doelstelling."
- Jan-Willem Zijderveld, directeur-eigenaar Wial B.V.

"Door de professionele ondersteuning van Bureau Marjos Leroy in de persoon van Marjos de Bruin bij het opzetten en implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem heeft dit er toe geleid dat wij gecertificeerd zijn volgens de eisen van ISO 9001:2008."
- Gustaaf Raaymakers, operationeel directeur Wial B.V.

"Marjos is een gedreven procesmanager die bij het uitwerken en beschrijven van processen 'common sense' niet uit het oog verliest. Marjos heeft zowel bij KPN als bij Sodexo een waardevolle bijdrage geleverd bij het in kaart brengen van processen en de implementatie daarvan."
- Marc van der Lee, Manager Product en Processes Development bij Sodexo Altys

"Marjos is een pragmatisch persoon, die zaken duidelijk benoemd en daar samen met het team waarin ze werkt acties op uit zet, en haar deadlines haalt.
De afgelopen jaren is zij van grote waarde voor ons bedrijf geweest bij het opzetten van onze certificeringen ISO9001-27001 en ETSI. 
Marjos leest zich goed in op de betreffende materie, en levert binnen het team kwaliteit die je verwacht van een expert."
- Ron Tuinenburg, Directeur Multi-Post Services

    multi post wial

 NLI MediaCompetence kpn

© 2019 Bureau Marjos Leroy

logo rijssolutions